Een verrassing van formaat voor onze kinderen.

De eerste dag na de paasvakantie was het voor veel kleuters en leerlingen van de 1ste graad even schrikken toen ze op school aankwamen. Op de speelplaats van vestiging 1 stond er een groot voorwerp verstopt onder een camouflagedoek.

 

Zodra de bel ging, verzamelden alle kinderen van de school rond het voorwerp en werd het doek verwijderd door enkele leden van de ouderraad.

 

Er stonden enkele nieuwe speeltoestellen en op de grond was een echte zee geschilderd. Nauwelijks kon er gewacht worden om deze toestellen te gaan bekijken en de kinderen waren laaiend enthousiast.

Hopelijk beleven onze kinderen nog vele leuke avonturen op hun eigen zee!!!

Ook zijn de eerste aankopen voor vestiging 2 reeds onderweg. Er komt om te beginnen een twisterspel en een zijwaartse klimmuur.

 

Doordat de plannen van het afdak nog bij de architect liggen en we nog niet de weten op welke plaats we deze het best tot hun recht laten komen, zijn ze nog niet op de speelplaats te zien. We beloven dan ook dat we dit zo spoedig mogelijk in orde kunnen maken zodat ook de 2de en 3de graad kan genieten van hun nieuwe uitdagingen.

 

Graag willen we iederen nog eens bedanken die bijgedragen hebben tot het verwezenlijken van deze investering. De school organiseerde een sponsortocht, die bracht een aardige duit in het zakje. Ook vanuit de ouderraad werd er nog een flinke investering gedaan om dit te kunnen aankopen.

Als ouderraad zijn we al enkele jaren bezig om onze activiteiten in een nieuw jasje te steken. Bv bij het midwinterfeest werd er gekozen voor een nieuwe formule en recentelijk hebben we onze ontbijtactie nog een boost gegeven. Deze activiteiten zijn broodnodig om tot zulke resultaten te komen.

Daarom, aan alle ouders, grootouders, familieleden, vrienden, sponsors, … enz.

BEDANKT!!! In naam van de ouderraad, maar VOORAL IN NAAM VAN DE KINDEREN.

 

Ouderraad